Gezondheidscentrum Weerselo

Gezondheidscentrum Weerselo

Door middel van onderlinge samenwerking met o.a fysiotherapie, logopedie, diëtetiek, podotherapie, maatschappelijk werk en psychologie is het streven de kwaliteit van “zorg in de buurt” te verbeteren. Inmiddels biedt de locatie huisvesting aan onderstaande zorgverleners. Door op de logo’s te klikken van de verschillende disciplines komt u op de web-site van de desbetreffende zorgverlener.

Gezondheidscentrum Weerselo bestaat uit o.a.:

Twentsch Logopediecentrum

Gespecialiseerd in Logopedie

Het Twentsch Logopediecentrum biedt u advies, voorlichting en hulp bij communicatie. Ook worden er problemen behandeld op het gebied van lezen, eten en drinken, gehoor en adem.

Anne Leferink Diëtist & Sportdiëtist

Een gezond lichaam en lekker in ons vel zitten.

Een gezond lichaam en lekker in ons vel zitten. Dat willen we allemaal wel. Maar vanzelfsprekend is het niet. Soms staat onze gezondheid in de weg, soms missen we de juiste kennis en soms hebben we gewoon een duwtje in de rug nodig.

Fysiotherapie de Haere

Verreweg de meeste zorg dichtbij.

Voetencentrum Wender

Altijd een stap verder

Medlon

Medische diagnostiek

Carintreggeland

Wonen, welzijn en zorg

Carintreggeland is een organisatie voor wonen, welzijn en zorg. Wij stellen mensen in staat de kwaliteit van hun bestaan zoveel mogelijk te verbeteren of zo te houden. Belangrijk is dat zij daarbij zelf de regie voeren.